Gevelaansluitigen STRUCTASEAL®

vochtwerend en luchtdicht
Gevelaansluitingen

Met het oog op duurzaam bouwen wordt luchtdicht bouwen steeds belangrijker. Sterker nog, vanuit de overheid is bepaald dat vanaf 2020 alle nieuwbouw woningen energieneutraal moeten worden gebouwd. Luchtdicht bouwen heeft als doel om alle ongewenste naden en kieren te dichten, om zo ongecontroleerde luchtstromen te voorkomen. Zodoende levert luchtdicht bouwen een aanzienlijke energiebesparing op.

Om dit te realiseren worden aansluitingen rondom kozijnen, (vlies)gevelconstructies en spouwmuren steeds kritischer. EPDM biedt hier de helpende hand. EPDM stroken zijn Uv-bestendig, blijvend flexibel en makkelijk aan te brengen. 

Een ander aspect bij Duurzaam bouwen is het weren van ongewenst vocht of condens. Om schade aan bouwconstructies te voorkomen is een kwalitatieve waterkering in de gevel noodzakelijk. Ook hier blijkt EPDM een multitalent. In een handomdraai worden voegen en naden afgedicht en vochtwerende aansluitingen in gevels en gebouwen gerealiseerd. 

STRUCTASEAL®
Luchtdichte en vochtwerende oplossingen

STRUCTASEAL® levert een compleet pakket aan afdichtingsproducten. Premium producten waarmee kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor luchtdichte en vochtkerende aansluitingen worden gegarandeerd. Het assortiment biedt een ruime  aan EPDM en butyl stroken. Voor elke klus een passende oplossing. 

Fast

Fast

Easy

Easy

Safe

Safe

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op

Bent uw benieuwd wat STRUCTASEAL® voor u kan betekenen? Heeft u deskundig of verwerkingsadvies nodig? Wij helpen u graag op weg! 

- Bij uitgebreide vragen en/of buiten kantooruren, kunt u ons het beste bereiken via de
  Contact Knop.
- Tijdens kantooruren zijn we ook bereikbaar via het Chatvenster en brengen wij u in contact
  met een Technisch Adviseur.

Contact