EPDM als de ideale dakafdichting

PREMIUM DAKBEDEKKING
Dakafdichting

EPDM dakbedekking wordt steeds vaker toegepast als een snelle, duurzame en kwalitatieve afdichting van platte en lichthellende daken wordt gevraagd. EPDM is een synthetisch rubber dat al meer dan 50 jaar op de markt is en zich door de jaren heen ruimschoots heeft bewezen. De unieke producteigenschappen maken het EPDM de meest ideale dakbedekking voor platte en lichthellende daken.

EPDM dakbedekking bevat van geen weekmakers, loogt hierdoor niet uit en is extreem flexibel. Door deze extreme flexibiliteit (400%) doorstaat het materiaal alle spanningen waaraan een plat dak gedurende de gebuiksduur van het gebouw aan wordt blootgesteld.

Waar traditionele dakbedekkingen onder invloed van Uv-straling en weersinvloeden versneld verouderen is dit bij  EPDM niet het geval. Zo heeft EPDM dakbedekking een gebruiksduur van meer dan 50 jaar. Met name op het gebied van duurzaamheid, gebruiksduur en verwerkingsgemak laat het alternatieven ver achter zich.

STRUCTASEAL® EPDM dakbedekking

STRUCTASEAL®
EPDM dakbedekking

STRUCTASEAL® levert EPDM dakbedekking voor de professionele ZZP`er. Een kant en klare EPDM dakbedekking waarmee nagenoeg ieder dak in een handomdraai waterdicht wordt gemaakt. De dakbedekking wordt geleverd in membraanvorm (uit één stuk). Tijdens het productieproces zijn de naadverbindingen van het membraan fabrieksmatig gerealiseerd. Dit geeft een absolute zekerheid op waterdichtheid en minimaliseert restafval. Hierdoor wordt een snelle en veilige verwerking gegarandeerd. 

STRUCTASEAL® EPDM dakbedekking wordt geleverd in 3 verschillende afmetingen; dit biedt de professionele ZZP`er voor iedere klus de beste en meest efficiënte oplossing.

Fast

Fast

Easy

Easy

Safe

Safe

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op

Bent uw benieuwd wat STRUCTASEAL® voor u kan betekenen? Heeft u deskundig of verwerkingsadvies nodig? Wij helpen u graag op weg! 

- Bij uitgebreide vragen en/of buiten kantooruren, kunt u ons het beste bereiken via de
  Contact Knop.
- Tijdens kantooruren zijn we ook bereikbaar via het Chatvenster en brengen wij u in contact
  met een Technisch Adviseur.

Contact