Snel, Eenvoudig & Veilig
Structaseal® assortiment

Met het merk STRUCTASEAL® levert CARLISLE® Construction Materials B.V. een complementair pakket aan afdichtingsmaterialen, te verkrijgen bij de Bouwmaterialen Groothandel. Met STRUCTASEAL® bieden wij de Allround Vakman dezelfde kwaliteit welke al 50 jaar een begrip bij onze andere merken binnen de vakgerichte markt.

Dakdekkers, aannemers, installateurs en applicateurs zijn al jaren tevreden over het werken met onze systemen. Deze worden ervaren als kwaliteitsproducten welke: snel, eenvoudig en vooral veilig worden aangebracht. Dit assortiment is nu ook deels beschikbaar via de Bouwmaterialen Groothandel.

Vanuit één merk en één fabrikant lerveren wij producten om nagenoeg alle bouwkundige details lucht- en waterdicht in te werken en een duurzame dakafdichting voor platte daken. Van EPDM stroken en BUTYL tapes voor kierdichtingen, prefab bouwelementen en gootbekleding tot EPDM dakbedekking voor platte daken.

STRUCTASEAL® omvat alles wat een vakman nodig heeft voor de kwalitatieve afdichting.

Fast

Fast

Easy

Easy

Safe

Safe

AFGESTEMD OP IEDERE KLUS

Of uw bouwproject nu een woning, uitbouw, dakkapel of tuinkamer is, in elke constructie zitten water- en luchtdichte aansluitingen. De meest bekende in deze is uiteraard het platte dak, maar vergeet ook de vele goten en kierafdichtingen niet. Vanaf nu hoeft u als vakman niet meer te switchen tussen verschillende leveranciers, STRUCTASEAL® biedt het complete pakket.

De EPDM dakbedekking van STRUCTASEAL® is zeer eenvoudig in haar verwerking en kan op verschillende ondergronden worden aangebracht. U heeft hier geen brander voor nodig, waardoor u geen risico loopt in mogelijke brandoorzaken tijdens uw werkzaamheden.

Dezelfde techniek als op het dak kan ook in de goot worden toegepast voor een kwalitatieve gootafdichting. Maar ook hier hebben wij een speciale EPDM folie voor ontwikkeld, één waarop de hechtende laag als is aangebracht. Een zelfklevende EPDM strook. Deze kan perfect worden ingezet bij zowel de renovatie van oude versleten zinken goten als bij nieuwbouw houten goten.

Luchtafdichting is wat meer kritischer, maar ook hier beschikken we over eenvoudige systemen. We zijn zelfs in staat via uw leverancier hier 3D maatwerk te leveren.

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de verwerking, inwerken details en dergelijke. Neem gerust contact met ons op en wij zullen u zoveel mogelijk uw vragen beantwoorden, of doorverwijzen naar de Bouwmaterialen Groothandel in uw buurt.

Ontdek onze producten

Advies nodig?
Neem vrijblijvend contact op

Bent uw benieuwd wat STRUCTASEAL® voor u kan betekenen? Heeft u deskundig of verwerkingsadvies nodig? Wij helpen u graag op weg! 

- Bij uitgebreide vragen en/of buiten kantooruren, kunt u ons het beste bereiken via de
  Contact Knop.
- Tijdens kantooruren zijn we ook bereikbaar via het Chatvenster en brengen wij u in contact
  met een Technisch Adviseur.

Contact